Gaslek opsporen

Laat een Gaslekcheck uitvoeren door een van de specialisten van Feiken. Dit kan niet alleen veel geld besparen (door nu een klein probleem te verhelpen in plaats van later een groot probleem te hebben), maar voorkomt vooral levensgevaarlijke situaties.

Direct een gaslekcheck of meer info aanvragen

Een gaslek opsporen? Doe het niet zelf.

Denkt u een gaslek in huis te hebben? We adviseren u ons direct te bellen niet zelf op onderzoek uit te gaan. Vergeet niet dat werken met gas levensgevaarlijk kan zijn! Het gaslek melden aan Feiken is uw beste optie.

Wat doet Feiken tijdens een Gaslekcheck?

De aanwezige gasleidingen en gasslangen in de woning (fornuis, kachel, cv-ketel of geiser) worden geïnspecteerd en afgeperst door deskundige personeel. De monteur controleert uw gasleiding op dichtheid en de werking van de veiligheidsklep van uw apparatuur. Indien noodzakelijk worden eventuele lekkages of een defecte klep gerepareerd of vervangen. Na de controle ontvangt u van ons een rapport met de bevindingen van de monteur en de gemeten gasdruk. Deze periodieke controle van de gasdichtheid van de binnenleiding werd vroeger door de gasleverancier uitgevoerd maar dit is niet langer het geval. U bent hier nu dus zelf verantwoordelijk voor.

Wat kost het?

De kosten van de Gaslek Check bedragen € 85,- incl. BTW en voorrijkosten. Eventuele reparatiekosten worden in overleg met u achteraf in rekening gebracht. Onze monteurs kunnen u de kosten hiervan vooraf opgeven.

  • Gaslekcheck aanvragen