Amersfoort

Algemeen
033 - 462 11 62
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketels Amersfoort

Bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel en u woont in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij Feiken aan het juiste adres. Feiken levert namelijk CV-ketels in Amersfoort en verre omstreken. Wij leveren enkel en alleen producten van de hoogste kwaliteit. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over alle mogelijke CV-ketels van topmerken. Elke ketel biedt u de warmte en zekerheid die u zoekt.

Wij helpen u kiezen

Als u nog niet zeker weten welke CV-ketel u wilt, hebben de experts uit Amersfoort voor u iets slims bedacht: de CV-ketelkieswijzer. Hiermee kunt u heel snel uw eigen situatie invoeren en vervolgens ziet u meteen welke ketels het beste bij u passen. U hoeft slechts drie simpele vragen te beantwoorden. Daarna weet u direct waar u aan toe bent met diverse CV-ketels.

Storing of onderhoud aan uw CV?

Heeft u een storing aan uw CV-ketel, dan komen wij die zo snel mogelijk voor u oplossen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw CV-ketel. Amersfoort is onze thuisstad, dus hier in de omgeving staan we heel snel voor u klaar. Reken op onze 24/7 servicedienst om u te helpen wanneer het nodig is.

Klantervaringen

Zéér tevreden over de plaatsing van de CV-ketel. Ook het contact op alle gebied naar tevredenheid. Fijn dat er contact mogelijk was via WhatsApp. ...

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 9
Betrouwbaarheid 9
Communicatie 8
Kwaliteit 9
Snelheid/levertijd 10
Personeel 9
9 Gerda Kuiken, Katwijk 7 februari 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken