Amsterdam

Algemeen
020 - 303 02 07
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-Ketel Amsterdam

Is het tijd voor een nieuwe CV-ketel? Amsterdam is één van de steden waar wij de meeste ketels verkopen en installeren. Een familiebedrijf van de vierde generatie doet het ook in de hoofdstad goed. Omdat u als klant wilt vertrouwen op meer dan 100 jaar kennis en ervaring. Daarom koopt u uw CV voor uw Amsterdamse woning bij Feiken!

Ketels van de beste merken

Als u meer dan genoeg te kiezen wilt hebben, dan zit u bij ons helemaal goed. Alleen de meest gerenommeerde ketelfabrikanten krijgen een plekje in ons assortiment, zoals ATAG, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. U wilt toch ook topkwaliteit voor uw CV-ketel? Uw specifieke situatie in Amsterdam bepaalt welk type u het beste kunt kiezen.

Alles inclusief

Alle prijzen die u op onze website ziet zijn inclusief BTW en montage. Het demonteren en afvoeren van uw oude combiketel is ook inbegrepen. Op al onze werkzaamheden geven wij bovendien 2 jaar all-in garantie. Standaard vernieuwen wij alle aansluitingen, kranen, koppelingen en het expansievat. Wat wilt u nog meer? Misschien zoekt u een partij die een storing aan uw CV-ketel kan verhelpen. Of voor onderhoud van uw CV-ketel in Amsterdam. Feiken is hét adres voor u in dat geval.

Klantervaringen

Top installatie van een "oudere" installateur. Deze werknemer, Kees, mag in ere gehouden worden.

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 9
Betrouwbaarheid 9
Communicatie 9
Kwaliteit 9
Snelheid/levertijd 9
Personeel 10
9.1 Cees, Utrecht 2 april 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken