Apeldoorn

Algemeen
055 - 303 09 16
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketel Apeldoorn

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Apeldoorn is één van de steden waarin Feiken actief is, dus wij helpen u graag. Wij bieden u de beste ketels van topmerken, zodat u de beste kwaliteit in huis haalt als het om uw nieuwe ketel gaat. Bekijk de CV-ketels die wij aanbieden op onze website of neem contact met ons op als u meer wilt weten of graag een advies op maat wilt van onze experts.

Kies snel uw ideale CV-ketel

Het blijft lastig om zelf te bepalen ketel het beste bij u past. U koopt immers maar een paar keer in uw leven een nieuwe CV-ketel. Apeldoorn is één van de steden die gebruik kan maken van onze CV-ketelkieswijzer. Woont u in de stad of omliggende plaatsen? Voer dan snel uw eigen situatie in en wij laten u zien wat de best passende ketels voor uw situatie zijn. U hoeft alleen maar drie simpele vragen te beantwoorden. Daarna ziet u direct welke CV in Apeldoorn het geschiktst is voor u, zodat u de warmte en zekerheid krijgt waar u op kunt rekenen.

Wij staan voor u klaar in Apeldoorn en omgeving

Heeft u een storing aan uw CV-ketel,of wilt u onderhoud laten plegen? Ook dan bent u bij Feiken aan het juiste adres. Wij kunnen elke CV-ketel in Apeldoorn en omgeving repareren en onderhouden. Onze 24/7 servicedienst staat voor u klaar.

Klantervaringen

Top installatie van een "oudere" installateur. Deze werknemer, Kees, mag in ere gehouden worden.

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 9
Betrouwbaarheid 9
Communicatie 9
Kwaliteit 9
Snelheid/levertijd 9
Personeel 10
9.1 Cees, Utrecht 2 april 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken