Breda

Algemeen
076 - 303 00 39
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketel Breda

Ook in Breda levert Feiken Verwarming al 4 generaties lang CV-ketels. Wat u ook kiest, u mag altijd rekenen op de beste ketels van topmerken, wat ervoor zorgt dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Online kunt u de CV-ketels die wij aanbieden al bekijken. Wilt u meer weten of persoonlijk advies van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op: 076 – 303 00 39.

Hulp bij het kiezen van uw CV-ketel

Weet u direct welke ketel het beste bij u past? Waarschijnlijk niet. Het komt immers slechts een paar keer in uw leven voor dat u op zoek gaat naar een nieuwe CV-ketel. Maar een CV-ketel kiezen hoeft niet moeilijk te zijn: ook in Breda kunt u gebruik maken van de CV-ketelkieswijzer. Als u in de stad of omliggende plaatsen woont, kunt u heel eenvoudig uw eigen situatie invoeren door drie simpele vragen te beantwoorden. Daarna ziet u direct wat de best passende ketels voor uw situatie zijn. Wij bieden u de juiste CV in Breda en omstreken, zodat u de warmte en zekerheid krijgt waar u op kunt rekenen.

Reken op ons in Breda en omgeving

Zodra u een storing aan uw CV-ketel heeft of het is tijd voor CV ketel onderhoud, dan bent u bij Feiken eveneens aan het juiste adres. Elke CV-ketel in Breda en omgeving kunnen wij repareren en onderhouden. Onze 24/7 servicedienst staat voor u klaar.

Klantervaringen

Het voortraject voor het aanschaffen van de ketel is soepel verlopen, ik heb goed advies gekregen etc. De ketel s door een ervaren monteur + hulp ...

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 5
Snelheid/levertijd 8
Personeel 7
7.4 Koning, Uitgeest 12 november 2018
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken

Cashback actie: nú 100 euro retour