Nijmegen

Algemeen
024 - 303 00 06
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketel Nijmegen

Aangezien Nijmegen één van de steden is waarin Feiken ketels levert, kunt u profiteren van de beste ketels van topmerken. Als u de kwaliteit en specificaties per product al wilt vergelijken, kunt u online de CV-ketels die wij aanbieden al bekijken. Voor meer informatie of persoonlijk advies van onze experts in Nijmegen kunt u bellen met 024 – 303 00 06.

Wij helpen u aan de beste CV-ketel

Een ketel is pas goed als hij ook echt het beste bij uw situatie past. Maar hoe weet u dit, als u slechts enkele keren in uw leven op zoek gaat naar een nieuwe CV-ketel? Nijmegen en omstreken kan gelukkig gebruikmaken van onze CV-ketelkieswijzer. Voer hier heel snel en eenvoudig uw eigen situatie in door drie simpele vragen te beantwoorden. Wij laten u daarna direct zien wat de meest geschikte ketels voor uw situatie zijn. Zo kiest u de juiste CV in Nijmegen en omstreken.

Vetrouw op Feiken in Nijmegen en omgeving

Feiken is eveneens uw perfecte adres wanneer u een storing aan uw CV-ketel heeft of het is tijd voor eenmalig onderhoud aan de CV-ketel (een onderhoudscontract is natuurlijk ook mogelijk). Elke CV-ketel in Nijmegen en omgeving kunnen wij repareren en onderhouden. Onze 24/7 servicedienst staat voor u klaar.

Klantervaringen

Het voortraject voor het aanschaffen van de ketel is soepel verlopen, ik heb goed advies gekregen etc. De ketel s door een ervaren monteur + hulp ...

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 5
Snelheid/levertijd 8
Personeel 7
7.4 Koning, Uitgeest 12 november 2018
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken

Cashback actie: nú 100 euro retour