Rotterdam

Algemeen
010 - 303 03 09
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketel Rotterdam

U treft het wanneer u in Rotterdam woont en op zoek bent naar een nieuwe CV-ketel! Rotterdam is namelijk één van de steden waarin Feiken actief is. Profiteer van onze meer dan 100 jaar ervaring. Bij ons heeft u uitsluitend keuze uit de beste ketels van topmerken. Vergelijk de specificaties per product eenvoudig online door de CV-ketels die wij aanbieden al op onze site te bekijken en beoordelen. Bel ons gerust als u meer wilt weten: 010 – 303 03 09.

Kies de beste CV-ketel voor uw situatie

Uw woning en wensen moeten het uitgangspunt vormen voor uw nieuwe ketel. Maar hoe beslist u hierover als u zelf amper iets weet van de nieuwe CV-ketel? Rotterdam en omstreken heeft het daarbij getroffen. Wij hebben namelijk speciaal voor een ketelkieswijzer ontwikkeld zodat u eenvoudig een CV-ketel kunt kiezen. Hier kunt u heel snel en eenvoudig uw eigen situatie invoeren door drie simpele vragen te beantwoorden. Daarna ziet u direct welke ketels het meest geschikt zijn voor uw situatie. Zo gemakkelijk kiest u de juiste CV in Rotterdam en omstreken.

Wij helpen u snel in Rotterdam en omgeving

Zoekt u een adres om een CV ketel storing te verhelpen? Of is het tijd voor onderhoud? Ook dan kunt u bij Feiken terecht. Elke CV-ketel in Rotterdam en omgeving kunnen wij repareren en onderhouden. Onze 24/7 servicedienst staat voor u klaar.

Klantervaringen

Het voortraject voor het aanschaffen van de ketel is soepel verlopen, ik heb goed advies gekregen etc. De ketel s door een ervaren monteur + hulp ...

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 5
Snelheid/levertijd 8
Personeel 7
7.4 Koning, Uitgeest 12 november 2018
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken

Cashback actie: nú 100 euro retour