• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan

Hoe pas ik de servicedatum aan bij een Vaillant ecoTEC plus?

Geeft je Vaillant ecoTEC plus aan dat hij toe is aan een onderhoudsbeurt terwijl hij dat nog niet is?
Dan staat waarschijnlijk de onderhoudsdatum in het toestel verkeerd ingesteld

Via deze instructies kun je de servicedatum eenvoudig verzetten en bekijk hier links het instructiefilmpje:

• Ga via de menuknop naar het hoofdmenu, bevestig met het vinkje.
  • Selecteer instellingen, bevestig met het vinkje.
  • Selecteer installateursniveau, bevestig met het vinkje.
  • Vul code 17 in, bevestig met het vinkje.
  • Selecteer servicedatum, bevestig met het vinkje.
  • Pas de servicedatum aan (bijvoorbeeld 1 jaar in de toekomst), bevestig met het vinkje.
  • De instellingen zijn nu opgeslagen, je kunt terug naar het hoofdmenu met de terug-toetsAls u bij ons een service- en onderhoudscontract hebt hoeft u zich geen zorgen te maken of het onderhoud wel op tijd wordt uitgevoerd. Wij houden in onze systemen de installatie- en onderhoudsdatum bij. Twijfelt u toch? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.