CV-ketel huren: een goed alternatief voor kopen

Wilt u of kunt u het totaalbedrag voor een nieuwe ketel nu nog niet ineens betalen? Dan is een CV-ketel huren een goede optie. Wij bieden u een goede leasedeal. Bij Feiken kunt u al een ketel leasen vanaf €17,50 per maand inclusief installatiekosten. Afhankelijk van uw maandelijkse uitgaven bent u binnen 5 of 10 jaar eigenaar van de CV-ketel. De rente is fiscaal aftrekbaar en u kunt het leasecontract beëindigen zonder boeteclausule.

Vraag offerte CV-ketel huren aan
CV-ketel huren

Wat is uw ideale ketel?

Vertrouw op de vierde generatie van het familiebedrijf en de meer dan 100 jaar kennis en ervaring die wij hebben. Bij het leasen/huren van een CV-ketel is het belangrijk dat u de juiste variant kiest. Bij Feiken kunt u kiezen uit de meest gerenommeerde ketelfabrikanten zoals Atag, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Weet u nog niet welke CV-ketel u wilt huren? Wij adviseren u graag over de specifieke eigenschappen van elk merk en type ketel.

Vraag een offerte aan voor een CV-ketel huren

Neem contact op voor een gratis offerte voor CV-ketel lease. Na akkoord op de offerte kunnen wij uw nieuwe CV-ketel binnen 24 uur monteren, ook op zaterdag.

Klantervaringen

Vlotte offerte, prima contact, erg prettig. Montage en afspraak van komen goed. Schoon achterlaten moest wel wat op aangedrongen worden. Personeel ...

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 7
Communicatie 8
Kwaliteit 7
Snelheid/levertijd 9
Personeel 7
7.7 N van Ruitenbeek, Ermelo 2 oktober 2018
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken

Cashback actie: nú 100 euro retour