CV-ketel huren: een goed alternatief voor kopen

Wilt u of kunt u het totaalbedrag voor een nieuwe ketel nu nog niet ineens betalen? Dan is een CV-ketel huren een goede optie. Wij bieden u een goede leasedeal. Bij Feiken kunt u al een ketel leasen vanaf €17,50 per maand inclusief installatiekosten. Afhankelijk van uw maandelijkse uitgaven bent u binnen 5 of 10 jaar eigenaar van de CV-ketel. De rente is fiscaal aftrekbaar en u kunt het leasecontract beëindigen zonder boeteclausule.

Vraag offerte CV-ketel huren aan
CV-ketel huren

Wat is uw ideale ketel?

Vertrouw op de vierde generatie van het familiebedrijf en de meer dan 100 jaar kennis en ervaring die wij hebben. Bij het leasen/huren van een CV-ketel is het belangrijk dat u de juiste variant kiest. Bij Feiken kunt u kiezen uit de meest gerenommeerde ketelfabrikanten zoals Atag, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Weet u nog niet welke CV-ketel u wilt huren? Wij adviseren u graag over de specifieke eigenschappen van elk merk en type ketel.

Vraag een offerte aan voor een CV-ketel huren

Neem contact op voor een gratis offerte voor CV-ketel lease. Na akkoord op de offerte kunnen wij uw nieuwe CV-ketel binnen 24 uur monteren, ook op zaterdag.

Klantervaringen

Het voortraject voor het aanschaffen van de ketel is soepel verlopen, ik heb goed advies gekregen etc. De ketel s door een ervaren monteur + hulp ...

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 5
Snelheid/levertijd 8
Personeel 7
7.4 Koning, Uitgeest 12 november 2018
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken

Cashback actie: nú 100 euro retour