fbpx

CV-ketel installeren

Heeft u een CV-ketel uitgezocht en aangeschaft bij Feiken Verwarming? Mooi! Dan komen we zo snel mogelijk uw nieuwe CV-ketel installeren bij u. U kunt daarbij vertrouwen op de specialisten van Feiken Verwarming, die altijd met u meedenken om tot de beste oplossing te komen voor uw situatie. U krijgt tijdens het installeren van uw ketel dus niet alleen technische hulp, maar ook advies op maat. Precies zoals u het graag ziet.

Bekijk ons CV-ketel aanbod
CV ketel installeren

Onze installateurs zijn er snel voor u

Wist u dat u bij ons binnen 24 uur na uw getekende offerte uw nieuwe CV-ketel geïnstalleerd en wel in huis kunt hebben? Dat is de uitmuntende service waar Feiken Verwarming om bekend staat. Ervaar het zelf! Onze installateurs doen er alles aan om u vlot van dienst te zijn bij het installeren van uw CV-ketel. Daarvoor hebben zij alle kennis, ervaring en materialen beschikbaar.

Hoe werken onze monteurs?

Ook voor onderhoud

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe ketel het goed blijft doen? Kies van voor ons CV-ketel onderhoudsplan om periodiek onderhoud te verzorgen. Onze service- en onderhoudsdienst is bovendien 24/7 bereikbaar en helpt u altijd snel weer aan een warm huis met heet water.

Alles over CV ketel onderhoud

Waarom Feiken?

Kiest u voor Feiken Verwarming, dan kiest u gegarandeerd voor kennis, kunde en ervaring. Al 4 generaties lang. Met duidelijke prijzen (inclusief montage), vriendelijke Sterkin gecertificeerde installateurs, 24/7 service, supersnelle montage en meer.

Onze 6 beloften

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken