Utrecht

Algemeen
030 - 303 20 08
Mail

Werkgebied

Vraag het ons direct

Op elk moment van de dag staan wij voor u klaar. Heeft u een vraag of een storing? Neem dan direct contact met ons op via chat, telefoon of mail.

CV-ketel Utrecht

U zoekt een nieuwe CV-ketel? Utrecht valt ook onder het leveringsgebied van Feiken, dus u treft het. Bij ons kunt u namelijk vertrouwen op de beste ketels van topmerken. Zo weet u zeker dat u de kwaliteit in huis haalt waar u behoefte aan heeft. Op onze website vindt u meer informatie over alle ketels die wij u te bieden hebben, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons als u persoonlijk advies wilt.

Warmte en zekerheid voor u

Veel mensen weten nog niet helemaal zeker welke CV-ketel het beste bij ze past. Logisch, want hoe vaak koopt u nu een CV-ketel? Utrecht is één van de steden die gebruik kan maken van onze CV-ketelkieswijzer. Als inwoner van de stad of omliggende plaatsen kunt u hiermee snel uw eigen situatie invoeren, waarna wij u de best passende ketels laten zien. Drie simpele vragen, meer hoeft u niet te beantwoorden. Daarna weet u direct welke CV in Utrecht het beste bij uw situatie past, zodat u de warmte en zekerheid krijgt die u verdient.

Wij staan voor u klaar in Utrecht en omgeving

Ook voor het verhelpen van een storing aan een CV-ketel, of voor onderhoud bent u bij Feiken aan het juiste adres. Elke CV-ketel in Utrecht en omgeving kunnen wij repareren en onderhouden. Onze 24/7 servicedienst staat voor u klaar.

Klantervaringen

Zéér tevreden over de plaatsing van de CV-ketel. Ook het contact op alle gebied naar tevredenheid. Fijn dat er contact mogelijk was via WhatsApp. ...

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 9
Betrouwbaarheid 9
Communicatie 8
Kwaliteit 9
Snelheid/levertijd 10
Personeel 9
9 Gerda Kuiken, Katwijk 7 februari 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken