fbpx

Over Feiken Verwarming

Wij zijn dé verwarmingsspecialist van Nederland. U kunt vertrouwen op maar liefst 4 generaties kennis, kunde en ervaring. Het verhaal van onze geschiedenis geeft extra gewicht aan onze dienstverlening en aan ons familiebedrijf. Reken erop dat wij er altijd alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn met advies, montage, installatie en service.

Over Feiken

Hoe het allemaal begon: 4 generaties Feiken

Overgrootvader Tammo Feiken begon in Winschoten begin 1900 met de verkoop van potten, pannen, ijzerwaren en potkachels. Zijn zoon Derk Feiken verhuisde rond 1950 van Winschoten naar Groningen en zette de traditie voort in verwarming met kolenkachels, oliekachels en gaskachels. Dat is het eigenlijke begin van Feiken Verwarming, al was de traditie binnen de familie dus al een feit.

Met de opkomst van het aardgas gevonden in Slochteren in de jaren 60 werd de vraag naar verwarming op aardgas enorm vergroot. Begin jaren 70 begon Derk Feiken met de ontwikkeling van centrale verwarming op olie, gas en cv-moederhaarden. De ontwikkeling in alle aspecten om zuiniger te stoken was zijn grote passie.

In augustus 1974 nam zoon Tom (Tammo) de zaak in Groningen over van zijn vader Derk Feiken. Zijn specialiteit was de verkoop van diverse merken cv ketels, bouwpakketten en radiatoren. In augustus 1979 opende Tom Feiken een filiaal in Amersfoort aan de Arnhemseweg. Feiken Verwarming is sinds die jaren uitgegroeid naar een bedrijf met enkele duizenden klanten. Stuk voor stuk kunnen zij vertrouwen op de 24-uursservice en onderhoudsdienst van het bedrijf.

Sinds 2010 staat naast Tom Feiken ook zoon Jeroen aan het roer van dit familiebedrijf. En zo is de vierde generatie inmiddels aan de beurt binnen het familiebedrijf.

Dus wilt u een CV ketel kopen? Feiken Verwarming is dé specialist. Ook voor thermostaten, warmtepompen en allerhande onderhoud.

Feiken is actief in heel Midden-Nederland, bekijk al onze servicegebieden.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke CV ketel heb ik nodig?

Onze CV-ketelkieswijzer geeft binnen 3 stappen het beste advies!

start CV-ketelkieswijzer

Wat voor soort woning heeft u? (1/3)

Vorige

Warmwater wensen in de badkamer? (2/3)

Vorige

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water? (3/3)

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken