• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Over Feiken Verwarming

Wij zijn dé verwarmingsspecialist van Midden-Nederland. U kunt vertrouwen op maar liefst 4 generaties kennis, kunde en ervaring. Het verhaal van onze geschiedenis geeft extra gewicht aan onze dienstverlening en aan ons familiebedrijf. Reken erop dat wij er altijd alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn met advies, montage, installatie en service.

Over Feiken

Hoe het allemaal begon: 4 generaties Feiken

Overgrootvader Tammo Feiken begon in Winschoten begin 1900 met de verkoop van potten, pannen, ijzerwaren en potkachels. Zijn zoon Derk Feiken verhuisde rond 1950 van Winschoten naar Groningen en zette de traditie voort in verwarming met kolenkachels, oliekachels en gaskachels. Dat is het eigenlijke begin van Feiken Verwarming, al was de traditie binnen de familie dus al een feit.

1960-1970

Met de opkomst van het aardgas gevonden in Slochteren in de jaren 60 werd de vraag naar verwarming op aardgas enorm vergroot. Begin jaren 70 begon Derk Feiken met de ontwikkeling van centrale verwarming op olie, gas en cv-moederhaarden. De ontwikkeling in alle aspecten om zuiniger te stoken was zijn grote passie.

Na 1974

In augustus 1974 nam zoon Tom (Tammo) de zaak in Groningen over van zijn vader Derk Feiken. Zijn specialiteit was de verkoop van diverse merken cv ketels, bouwpakketten en radiatoren. In augustus 1979 opende Tom Feiken een filiaal in Amersfoort aan de Arnhemseweg. Feiken Verwarming is sinds die jaren uitgegroeid naar een bedrijf met enkele duizenden klanten. Stuk voor stuk kunnen zij vertrouwen op de 24-uursservice en onderhoudsdienst van het bedrijf.

Huidige generatie

Sinds 2010 staat naast Tom Feiken ook zoon Jeroen aan het roer van dit familiebedrijf. En zo is de vierde generatie inmiddels aan de beurt binnen het familiebedrijf.

Welke cv-ketel is voor u geschikt?

Welke CV ketel is voor u geschikt?

Type woning

Waarvoor gebruikt u warm water in badkamer?

Gebruik badkamer

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water?

Gebruik warm water

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies