• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gasketel wet

Waarom is er de gasketelwet?

De Gasketelwet is in het leven geroepen naar aanleiding van een onderzoeksrapport uitgebracht in 2015 door de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de gevaren van koolmonoxide bij cv-ketels. Het rapport toonde aan dat de helft van de ongelukken met gasketels plaatsvond bij moderne cv-installaties. De wet vereist dat iedereen die aan gasverbrandingsinstallaties werkt, een verplichte CO-certificering voor cv-installateurs moet hebben. Dit geldt voor installatie, reparatie, onderhoud of in bedrijf stellen van de installaties.

Wat betekent dat voor Feiken verwarming?

Bij Feiken Verwarming zijn alle monteurs gecertificeerd voor installatie, service en onderhoud aan gasketels. De nadruk ligt op het correct monteren van het rookgaskanaal en het voorkomen van koolmonoxide lekkage. Het bedrijf moet ook aantonen dat het de juiste werkprocessen volgt en dat de administratie op orde is.

Wat betekent dat voor u als klant?

Zorg ervoor dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf voor werkzaamheden aan uw gasketel. Schakel Feiken Verwarming in en u kunt vertrouwen op ouderwets vakmanschap en een bedrijf dat al 4 generaties lang toonaangevend is in de verwarmingsindustrie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies