• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Gasketelwet

Vanaf 1 januari 2023 moeten alle installatiebedrijven die gasketels installeren gecertificeerd zijn volgens de BRL 6000-25. Deze gasketelwet is in het leven geroepen om het aantal ongelukken met koolmonoxide terug te dringen.

Naar schatting zijn er jaarlijks honderden slachtoffers van CO-vergiftiging. Koolmonoxide zie, ruik en proef je niet waardoor het een zeer gevaarlijk gas is.

Wat betekent dat voor Feiken verwarming?

Al onze monteurs leggen een examen af voor installatie, service en onderhoud aan een gasketel, waarbij de speerpunten liggen op een juiste montage van het rookgaskanaal en het voorkomen van koolmonoxide lekkage. De certificering heet niet voor niets Vakmanschap CO. De nadruk ligt op het terugdringen van ongevallen met koolmonoxide.

Niet alleen onze monteurs moeten een certificaat van bekwaamheid hebben maar ook ons bedrijf moet bewijzen dat we onze processen goed op orde hebben. In de richtlijn voor bedrijven word gekeken naar de werkprocessen: is duidelijk welke cv-ketel de klant heeft en wat zijn de metingen geweest van eerdere bezoeken. Maar ook of de juiste metingen zijn uitgevoerd en of wij volgens een nauwgezet protocol werken.

Wat betekent dat voor u als klant?

U kunt vertrouwen op ouderwets vakmanschap. Als u ons inschakelt weet u zeker dat er een kundig en geschoold monteur bij u over de vloer komt. Maar u kunt niet alleen vertrouwen op de monteur maar ook op het bedrijf daarachter; de werkprocessen, duidelijke administratie en er word gewerkt volgens het protocol uit de BRL 6000-25.

Wij zijn niet voor niets al 4 generaties lang een toonaangevend bedrijf in de verwarmingsindustrie.

Let u er op dat u altijd een gecertificeerd bedrijf in de hand neemt?

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies