• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Het Feikenbos

Voor elke nieuwe cv-ketel die wij plaatsen planten wij een boom in ons eigen Feiken bos op landgoed Schovenhorst. Jaarlijks komt dat neer op het planten van ongeveer 1500 nieuwe bomen.

Als u door Feiken een nieuwe cv-ketel laat plaatsen dan draagt u bij aan het klimaatrobuust en biodivers maken van dit bos.

Wilt u het Feikenbos bezoeken en daarbij even afkoelen met een heerlijk seizoens biertje van de tap? Landgoed Schovenhorst wordt het mooiste geheim van Putten genoemd. Ontdek de schoonheid, de bijzondere plekjes, de Brasserie en luister naar de mooie verhalen die de bomen van Schovenhorst vertellen. Een bijzondere plek voor jong en oud. Het Landgoed is geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

Brasserie Schovenhorst
Garderenseweg 93 Bis
3881 GK Putten

De boomsoorten die hier geplant worden zijn meer klimaatrobuust, beter bestand tegen droogte en hitte, en maken het bos meer biodivers.

De wintereiken die geplant gaan worden kunnen bijvoorbeeld als ze volwassen zijn tot meer dan 300 verschillende soorten insecten gaan herbergen .

Ook dragen de vallende bladeren van de loofbomen in de herfst bij aan het verbeteren van de bodem. Ze zorgen voor een betere humuslaag, met als mooi resultaat nog meer dier- en plantensoorten in het bos.

Sinds 2013 is in Nederland veel bos verdwenen, elke dag een oppervlakte zo groot als 5 flinke voetbalvelden. Daarnaast hebben veel bestaande bomen het zwaar vanwege de alsmaar droger wordende zomers. Stichting StukjeNatuur gaat met onze donaties daarom 10 miljoen klimaatrobuuste bomen planten.

Hoe kom ik er?

Als u in Putten bent slaat u vanaf de Gardenseweg de Arnhemsekarweg in. Het Feikenbos bevindt zich dan na 300 meter aan uw linker hand

Voor meer info ga naar de website van StukjeNatuur

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies