fbpx

De kwaliteit van Feiken

Als erkend installateur streven wij naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor al onze werkzaamheden.

Ons gecertificeerde team van monteurs wordt ondersteund door een technisch onderlegde binnendienst dat alle klussen tot in detail voorbereidt. Tevens wordt er voor gezorgd dat monteurs beschikken over de beste materialen en meetapparatuur door middel van het constant keuren (volgens Nen 3140) hiervan door onze eigen keurmeester.

Alle monteurs zijn voorzien van een met RFID uitgeruste auto waardoor 95% van alle storingen tijdens het eerste bezoek kan worden gelost. Deze voorraad wordt door middel van scans op peil gehouden zodat er niet mis wordt gegrepen.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij Sterkin, een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert door het uitvoeren van onverwachte controles.

De kwaliteit van Feiken Verwarming

Bij Feiken hebben wij diverse monteurs in dienst die u helpen met uw specifieke vraag of probleem.

Installatie monteurs

Voor het plaatsen van CV-ketels beschikken wij over gespecialiseerde installatiemonteurs die in samenwerking met de technische binnendienst de klus nauwkeurig en efficiënt uitvoeren. Mede door de uitvoerige werkvoorbereiding weten de monteurs exact wat hen te wachten staat, echter laten ze zich niet uit het veld slaan door onvoorziene omstandigheden. Door het toepassen van eigen technisch inzicht wordt samen met de klant naar de beste oplossing gezocht.

Zodra de ketel hangt en goed functioneert zal de monteur de installatie ontluchten en de ketel inregelen, zodat de woning direct voorzien is van warmte en warm water. De werkruimte wordt netjes opgeruimd en schoon achtergelaten zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. De werking van de nieuwe ketel wordt aan je uitgelegd en alle vragen die je nog hebt worden beantwoord.

Tevens zijn onze installatie monteurs bedreven in het aanleggen van radiatoren en CV-leidingen zodat we ook complete CV installaties kunnen verzorgen.

Servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn toegewijd aan het vinden van de juiste oplossing voor ieder probleem. Tijdens het storingsbezoek stellen ze een diagnose en leggen ze de beoogde oplossing uit. Storingen aan de ketel kunnen in 95% van de gevallen in het eerste bezoek worden opgelost, mede door de geavanceerde RFID voorraad in de auto’s van de monteurs. Door middel van scans wordt deze voorraad op peil gehouden zodat veelgebruikte onderdelen altijd aanwezig zijn. Onze servicemonteurs staan zowel binnen als buiten werktijd voor je paraat via ons storingsnummer 088-0332888.

Onderhoudsmonteurs

Goed onderhoud aan de CV-ketel is zeer belangrijk om een betrouwbaar en veilig toestel in huis te hebben. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze onderhoudsmonteurs en zorgen wij er voor dat deze beschikken over actuele kennis en vaardigheden door middel van het volgen van cursussen en trainingen.

Bij het uitvoeren van het onderhoud worden de voorschriften van de desbetreffende fabrikant nauwkeurig gevolgd en worden de juiste materialen vervangen. Er wordt een analyse van het toestel gedaan en een gepast advies gegeven op basis van de bevindingen van de monteur. Zo weet je altijd waar je aan toe bent na een onderhoudsbeurt.

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken