• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Onze monteurs zijn erkende vakmannen

Vanaf 1 oktober 2020 mogen installatiemonteurs, als onderdeel van de wettelijke certificeringsregeling voor bedrijven, uitsluitend werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties wanneer zij ook daadwerkelijk beschikken over het Bewijs van Vakmanschap.

InstallQAanleiding hiervoor is een onderzoek uit 2015 over de gevaren van koolmonoxide bij gasverbrandingsinstallaties. Er is toen besloten dat er een wettelijk kader moest komen om het aantal slachtoffers van koolmonoxide terug te dringen. Sinds oktober 2020 is deze gasketelwet in werking getreden en moeten alle monteurs verplicht het bewijs van vakmanschap hebben.

Onze monteurs worden elke vijf jaar getoetst op hun kennis en dit gebeurt door middel van een theorie en praktijkexamen.

Daarnaast heeft InstallQ ons de erkenning verleent dat we een vakbekwaam installatiebedrijf zijn. InstallQ laat door een onafhankelijke partij de opgeleverde werkzaamheden inspecteren. Deze erkenning geeft u de zekerheid dat onze monteur veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken de werkzaamheden uitvoert.

Feiken beschikt over een sterk team van eigen monteurs die allemaal een bewijs van vakmanschap hebben met het profiel “werktuigkundige installatie en service en onderhoud”. Daarbij erkent installQ dat onze monteurs veilig, deskundig en kennis van zaken hebben. U kunt dus volledig vertrouwen op ons team!

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies