• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

CV-ketel onderhouden

Regelmatig CV ketel-onderhoud is belangrijk om zeker te weten dat uw ketel veilig werkt. Zo voorkomt u een storing aan uw CV-ketel, waar natuurlijk niemand op zit te wachten. Goed onderhoud van een CV-ketel door een erkend cv monteur voorkomt bovendien ongemakken of gevaarlijke situaties. De servicedienst van Feiken is 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend staan we u te woord om uw CV-ketel het onderhoud te bieden dat nodig is. U kunt kiezen voor eenmalig CV-ketel onderhoud of juist een onderhoudscontract voor uw CV-ketel, voor nóg meer zekerheid.

CV-ketel onderhoud

Onderhoudscontract CV-ketel

Storingen aan een verwarmingsinstallatie komen nooit gelegen. Bij Feiken vinden we dan ook dat dergelijke ongemakken direct verholpen moeten worden. Daarom bieden wij een onderhoudscontract voor uw CV-ketel. Onze service- en onderhoudsdienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Met een onderhoudscontract voor uw CV kunt u bovendien alle kosten dekken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onderhoudscontract CV

Eenmalig onderhoud CV-ketel

U heeft veel plezier van uw CV-ketel, al merkt u dat niet altijd heel bewust. Vaak merkt u het namelijk pas als de ketel niet meer werkt zoals hij zou moeten doen. Deze onverwachte situaties kunt u voorkomen door Feiken het eenmalig onderhoud van uw CV-ketel te laten verzorgen. Door uw installatie goed te beheren, blijft hij het precies zo doen als u wilt. Bij eenmalig onderhoud van uwketel door onze CV monteur wordt de ketel schoongemaakt, gecontroleerd en afgesteld zodat deze weer veilig en optimaal werkt.

Eenmalig onderhoud CV ketel

Mechanische ventilatie vervangen

Als uw mechanische ventilatie slecht werkt en veel lawaai maakt, is het beter dat u hem vervangt. Zeker als hij ouder is dan 15 jaar. Dat levert u minder energiekosten op en een gezonder binnenklimaat. Redenen genoeg dus! Feiken Verwarming kan deze vervanging voor u verzorgen. U kunt een afspraak plannen met onze CV monteur om uw mechanische ventilatie te vervangen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op hiervoor. Wij houden altijd rekening met uw dagindeling, dus we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt.

Meer over Mechanische Ventilatie
WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies