• Gecertificeerde installateurs
 • Van offerte tot montage binnen 24 uur
 • 24/7 bereikbaar
 • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Mechanische ventilatie vervangen

Als uw mechanische ventilatie slecht werkt en veel lawaai maakt, is het beter dat u hem vervangt. Zeker als hij ouder is dan 15 jaar. Dat levert u minder energiekosten op en een gezonder binnenklimaat. Redenen genoeg dus! Feiken Verwarming kan deze vervanging voor u verzorgen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Er zijn tegenwoordig zeer zuinige ventilatieboxen beschikbaar die voor een frisse en gezonde lucht in huis zorgen. Wij kennen de diverse merken en leggen u graag uit welk product het beste past bij uw situatie.

Direct regelen
Mechanische ventilatie vervangen

Minder lawaai, lager verbruik

Heeft u ook zo’n hekel aan het lawaai dat uw oude mechanische ventilatie maakt? Stelt u zich dan eens voor dat het ook anders kan. Met amper nog geluid maar wél met een goede afzuiging. Feiken Verwarming vervangt graag uw oude mechanische ventilatie voor een modern exemplaar. Dat zorgt niet alleen voor minder lawaai, maar ook voor een frisser klimaat in huis én voor veel lager energieverbruik.

Binnen 5 jaar terugverdiend

Nog een goede reden voor het vervangen van uw mechanische ventilatie: vervangen betekent een flinke kostenbesparing. Zeker als u een oude ventilatiebox op wisselstroom heeft. Hiermee bent u namelijk per jaar wel € 80,- kwijt aan stroom. Vervanging door een nieuwe box die veel zuiniger is, bespaart u dan veel kosten. Per jaar verbruikt het nieuwe exemplaar namelijk slechts € 8,- tot € 16,- per jaar. Dat is tussen de 10 en 20 procent! Door dit grote verschil heeft u de investering al binnen 5 jaar terugverdiend.

Maak een afspraak

U kunt een afspraak plannen met onze experts om uw mechanische ventilatie te vervangen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op hiervoor. Wij houden altijd rekening met uw dagindeling, dus we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Mechanische ventilatie

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  WhatsApp

  Gratis persoonlijk advies

  Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

  Contactgegevens

  WhatsAppen 31880332887
  Bellen 088 033 28 88
  Mailen info@feikencv.nl

  *Op werkdagen

  Persoonlijk advies