• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

CV-Ketel installatie

Heeft u een CV-ketel uitgezocht en aangeschaft bij Feiken Verwarming? Mooi! Dan komen we zo snel mogelijk uw nieuwe CV-ketel installeren. U kunt daarbij vertrouwen op de cv installateurs van Feiken Verwarming, die altijd met u meedenken om tot de beste oplossing te komen voor uw cv installatie. U krijgt tijdens het installeren van uw ketel dus niet alleen technische hulp, maar ook advies op maat. Precies zoals u het graag ziet.

 

 

Bekijk ons CV-ketel aanbod
CV ketel installeren

Onze cv installateurs zijn er snel voor u

Wist u dat u bij ons binnen 24 uur na uw getekende offerte uw nieuwe CV-ketel installatie in huis kunt hebben? Dat is de uitmuntende service waar Feiken Verwarming om bekend staat. Ervaar het zelf! Onze installateurs doen er alles aan om u vlot van dienst te zijn bij het installeren van uw CV-ketel. Daarvoor hebben zij alle kennis, ervaring en materialen beschikbaar voor uitstekende cv installaties.

Hoe werken onze monteurs?

Ook voor onderhoud

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe cv installatie het goed blijft doen? Kies dan voor ons CV-ketel onderhoudsplan om periodiek onderhoud te verzorgen. Onze service- en onderhoudsdienst is bovendien 24/7 bereikbaar en helpt u altijd snel weer aan een warm huis met heet water.

Alles over CV ketel onderhoud

Waarom Feiken?

Kiest u voor Feiken Verwarming, dan kiest u gegarandeerd voor kennis, kunde en ervaring. Al 4 generaties lang. Met duidelijke prijzen (inclusief montage), vriendelijke Sterkin gecertificeerde installateurs, 24/7 service, supersnelle cv installatie en meer.

Onze 6 beloften
WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies