• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

CV-Ketel installeren

Installatie binnen 24 uur
Gecertificeerd monteurs
Complete installatie

Ketel kopen

CV-ketel installatie

Heeft u een CV-ketel uitgezocht bij Feiken? Mooi! Dan komen we deze binnen 24 uur installeren. U kunt daarbij vertrouwen op onze installateurs. Zij komen met de beste oplossing voor uw cv installatie. U krijgt tijdens het installeren technische hulp, maar ook advies op maat.

Ook voor onderhoud

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe cv installatie het goed blijft doen? Kies dan voor ons CV-ketel onderhoudsplan om periodiek onderhoud te verzorgen. Onze service- en onderhoudsdienst is bovendien 24/7 bereikbaar en helpt u altijd snel weer aan een warm huis met heet water.

Binnen 24 uur geïnstalleerd

Wist u dat u bij ons binnen 24 uur na getekende offerte uw nieuwe CV-ketel installatie in huis kunt hebben? Dit is de uitmuntende service waar wij om bekend staan. Onze installateurs doen er alles aan om u vlot van dienst te zijn bij het installeren van de nieuwe CV-ketel. Daarvoor hebben zij alle kennis, ervaring en materialen beschikbaar.

Waarom Feiken?

Kiest u voor Feiken Verwarming, dan kiest u gegarandeerd voor kennis, kunde en ervaring. Al 4 generaties lang. Met duidelijke prijzen (inclusief montage),  CO gecertificeerde monteurs, 24/7 service, supersnelle cv installatie en meer.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies