• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Draadloze thermostaat

De tijd dat een thermostaat en een CV-ketel via een kabel met elkaar in verbinding moeten staan, ligt al jaren achter ons. U kunt ook voor een draadloze thermostaat kiezen. Deze thermostaat communiceert draadloos via radiosignalen met de CV-ketel. Daardoor hoeft hij ook niet op een vaste plek aan de muur te zitten, zoals bij traditionele thermostaten. Meer weten? Wij vertellen u er graag meer over.

Bekijk alle thermostaten
Draadloze thermostaat

Stuur uw CV-ketel op afstand aan

Het grote voordeel van een draadloze thermostaat is dat u daarmee een slimme thermostaat heeft die uw CV-ketel op afstand kan aansturen. Vaak zijn er heel wat meer functies beschikbaar dan alleen maar uw ketel aan of uit zetten. Denk bijvoorbeeld aan het reguleren van de warmte per ruimte in uw huis. Wilt u de ene kamer warmer hebben dan de andere? Met een draadloze thermostaat die deze functies ondersteunt kunt u dat heel eenvoudig regelen. Bovendien kunt u de thermostaat koppelen met andere slimme apparaten in huis. Zo maakt uw huisnetwerk onderdeel uit van het Internet of Things.

Advies over uw draadloze thermostaat

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat over de draadloze thermostaat die het beste past bij uw CV-ketel en situatie. Onze experts vertellen u er graag meer over.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies