• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Slimme thermostaat

Wilt u meer inzicht in de kosten die u maakt voor het verwarmen van uw huis, zodat u meer kunt besparen? En zou het niet mooi zijn als u met een app kunt bepalen wanneer de verwarming aan gaat en op welke stand? Dat kan met een slimme thermostaat. Uiteraard hebben we bij Feiken Verwarming keuze uit diverse slimme thermostaten. Wij vertellen u er graag meer over.

Bekijk alle thermostaten
Slimme thermostaat

Wat is er slim aan de thermostaat?

U wilt controle over uw energieverbruik en tegelijkertijd het gemak en comfort van een moderne thermostaat. Door zijn slimme functies combineert een slimme thermostaat deze eigenschappen. U kunt zelfs de thermostaat koppelen met andere slimme apparaten in huis. Zo gebruikt u het Internet of Things optimaal. En het is nog leuk ook! Een andere reden waarom het slimme thermostaten worden genoemd: sommige modellen kunnen uw huis per zone verwarmen of registreren wanneer er ergens een raam open staat, zodat daar automatisch de verwarming uitgeschakeld wordt. De thermostaat berekent automatisch hoeveel vermogen er nodig is om alle ruimtes op de juiste temperatuur te houden. Slim toch?

Advies over uw slimme thermostaat

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat over de slimme thermostaat die het beste past bij uw CV-ketel en situatie. Onze experts vertellen u er graag meer over.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies