• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Wifi thermostaat

We leven in een tijd waarin we heel veel apparaten kunnen koppelen met het internet. Ook uw verwarming kunt u tegenwoordig online aansturen. Dat kan met een wifi thermostaat. Via een draadloze internetverbinding communiceert deze met de CV-ketel. Meer weten? Wij vertellen u er graag meer over.

Bekijk alle thermostaten
Wifi thermostaat

Uw CV-ketel als onderdeel van uw thuisnetwerk

Eigenlijk is een wifi thermostaat zowel een draadloze thermostaat als een slimme thermostaat. Hiermee kunt u niet alleen uw CV-ketel op afstand aansturen, maar heeft u ook slimme functies tot uw beschikking. Via uw thuisnetwerk kunt u namelijk met sommige thermostaten op afstand de CV-ketel programmeren. Bijvoorbeeld als u op een bepaalde tijd uw huis verwarmd wilt hebben of de warmte per ruimte in uw huis wilt regelen. Als de wifi thermostaat deze functies ondersteunt, kunt u er alle kanten mee op. Koppel de thermostaat met andere slimme apparaten in huis en verdiep u helemaal in het Internet of Things!

Advies over uw wifi thermostaat

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat over de wifi thermostaat die het beste past bij uw CV-ketel en situatie. Onze experts vertellen u er graag meer over.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies