• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Nefit TrendLine II HRC 25 CW4


2199,- inclusief Installatie ZonderZorgen ?

Installatie ZonderZorgen

Onze prijs is inclusief installatie en ons Installatie ZonderZorgen onderhoudsplan.

Met dit plan profiteert u van onze 24/7 service en onderhouden wij uw cv-ketel periodiek. Bovendien betaalt u in geval van storingen en calamiteiten niet voor voorrijkosten, arbeidslonen en ketelonderdelen. Zo zit u er altijd warmpjes bij!

U betaalt hiervoor, naast de eenmalige aanschafwaarde voor uw cv-ketel, slechts €14,50 per maand. Na twee jaar kunt u maandelijks opzeggen.

De Nefit TrendLine II HRC 25 CW4 is de allereerste van de nieuwste generatie kwaliteitsketels. Hij is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Daardoor combineert hij een compact formaat met robuuste kwaliteit. Ook in andere opzichten haalt u met de Nefit TrendLine II HRC 25 de toekomst in huis. Hij is bijvoorbeeld voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik. Verder is de TrendLine eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

Nefit TrendLine II HRC 25

Eigenschappen Meer eigenschappen Minder eigenschappen

Warmwater bij 40°C 13.8 ltr/min
? CW-Klasse

CW Klasse

De term CW staat voor Comfort Warmwater en is in de meeste situaties het belangrijkste om op te letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Hoe hoger de CW-klasse, hoe meer warm water de ketel per minuut kan leveren. Dit is bijvoorbeeld belangrijk wanneer u regelmatig tegelijkertijd water in uw keuken en badkamer gebruikt. Ook voor de populaire “regendouches” is een hoge CW-klasse vaak aan te raden.

Wilt u weten welke ketel het beste bij uw situatie past? Gebruik dan onze Ketelkiezer of neem contact met ons op (telefoon, Whatsapp, chat of e-mail), wij adviseren u graag! Bellen kan altijd: 088 033 28 88.

4
Capaciteit Ketel ?

Capaciteit

De capaciteit van een cv-ketel drukken we uit in kilowatt (kW). De capaciteit geeft aan hoeveel warmte een cv-ketel maximaal kan leveren.

Het is belangrijk dat u een cv-ketel kiest met precies de juiste capaciteit voor uw situatie. Een te lage capaciteit zal er toe leiden dat u uw woning niet goed kunt verwarmen, terwijl een te hoge capaciteit zorgt voor een laag rendement, onnodige hoge stookkosten en lagere duurzaamheid. O.a. het bouwjaar, mate van isolatie, het type huis en het aantal te verwarmen kubieke meters spelen een rol.

Groter (meer capaciteit) is dus niet altijd nodig.

Twijfelt u wat voor u de beste cv-ketel is? Gebruik onze Ketelkiezer of neem contact met ons op (telefoon, Whatsapp, chat of e-mail), wij adviseren u graag! Bellen kan altijd: 088 033 28 88.

24.5 kW
? Geluidsniveau

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een cv-ketel varieert, afhankelijk van het model dat je kiest, van 39 – 60 dB. Minder geluid is natuurlijk beter, maar het is zeker niet het enige om op te letten. Verwarming, duurzaamheid en misschien zelf het uiterlijk spelen een grote rol.

Zoek je de meest stille ketel voor jouw situatie? Bel ons dan voor advies op 088 033 28 88.

47 dB
Merk Nefit
Serie Trendline II
Type HRC 25
Gewicht 34 kg

Binnen 1 uur antwoord

Tijdens kantooruren sturen we je binnen 1 uur een persoonlijke offerte!

En ook nadat je cv-ketel is geïnstalleerd kun je blijven rekenen op onze snelheid. Bij storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

Nu al vragen? Bel 088 033 28 88 of neem anders contact met ons op.


Meer Nefit CV-Ketels Meer Nefit Trendline II Meer van CW-Klasse 4

Stel uw offerte samen

Onderhoudscontract

Als u een ketel door ons laat installeren dan sluit u daarbij standaard een onderhoudscontract af van €14.50,- per maand. Het onderhoudscontract heeft een looptijd van 2 jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. Het onderhoudscontract dekt alle arbeidslonen, voorrijkosten én materialen bij een storing aan de ketel. Ook de periodieke onderhoudsbeurt zitten inbegrepen in het abonnement.

Kies uw thermostaat

Inclusief montage

Onze CV-ketel prijzen zijn inclusief montage. Is uw huidige CV-ketel defect? Dan komt u in aanmerking voor een spoedmontage. We komen de CV-ketel binnen 24 uur vervangen, dit kan indien noodzakelijk ook ’s avonds of in het weekend uitgevoerd worden.

Onze werkwijze

Onze eigen erkende monteurs monteren en testen uw nieuwe cv-ketel grondig.
Uw oude ketel wordt netjes gedemonteerd en afgevoerd.

Demonteren en afvoeren oude cv-ketel

De monteur slijpt het leidingwerk onder de ketel door en tilt de oude ketel van de muur. Deze wordt vervolgens binnenshuis afgevoerd.

Montage van diverse appendages

Het leidingwerk wordt voorzien van een nieuwe gaskogelkraan, inlaatcombinatie, veiligheidsventiel en vul-/aftapkraan. Het expansievat wordt standaard vervangen voor een 18 liter expansievat met 1 bar voordruk.

Montage van de nieuwe cv-ketel

De nieuwe ketel wordt aan de muur gehangen en het leidingwerk wordt passend op de ketel aangesloten. De rookgas en zuurstofbuizen worden met behulp van nieuwe koppelstukken aangesloten op de ketel.

Nacontrole en oplevering

De nieuwe ketel wordt uitvoerig getest en ingeregeld. De gasleiding wordt afgeperst en er wordt een koolmonoxidemeting uitgevoerd.

Welke cv-ketel is voor u geschikt?

Welke CV ketel is voor u geschikt?

Type woning

Waarvoor gebruikt u warm water in badkamer?

Gebruik badkamer

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water?

Gebruik warm water

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies