fbpx

Wat is een Nest thermostaat?

De Nest thermostaat is een slimme thermostaat welke kan communiceren met home automation systemen en slimme speakers zoals Google Home, Amazon Echo en Apple HomePod. De thermostaat zelf is met smartphone of tablet te bedienen en heeft een zelflerend vermogen om het programma zoveel mogelijk op de regelmaat van de gebruiker af te stemmen.

Nest labs heeft zelf slimme melders, camera’s en andere apparatuur op de markt die met de Nest thermostaat samen kunnen werken. Veel fabrikanten van witgoed en elektronica hebben op deze ontwikkeling ingespeeld waardoor zelfs een oven of wasmachine op afstand aan of uit te zetten is.

Vanaf de 3e generatie werkt de Nest thermostaat met zowel de aan/uit als Opentherm protocollen samen zodat deze op alle CV-ketels te gebruiken is.

Klantervaringen

Top ketel en alles volgens afspraak verlopen

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 9
Personeel 9
8.4 Jos, Odijk 21 mei 2019

• Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan