Wat is een Nest thermostaat?

De Nest thermostaat is een slimme thermostaat welke kan communiceren met home automation systemen en slimme speakers zoals Google Home, Amazon Echo en Apple HomePod. De thermostaat zelf is met smartphone of tablet te bedienen en heeft een zelflerend vermogen om het programma zoveel mogelijk op de regelmaat van de gebruiker af te stemmen.

Nest labs heeft zelf slimme melders, camera’s en andere apparatuur op de markt die met de Nest thermostaat samen kunnen werken. Veel fabrikanten van witgoed en elektronica hebben op deze ontwikkeling ingespeeld waardoor zelfs een oven of wasmachine op afstand aan of uit te zetten is.

Vanaf de 3e generatie werkt de Nest thermostaat met zowel de aan/uit als Opentherm protocollen samen zodat deze op alle CV-ketels te gebruiken is.

Klantervaringen

Het plaatsen van de nieuwe cv ketel is vlot en correct uitgevoerd, de monteurs waren vriendelijk en netjes. Ik ben heel tevreden over Feiken verwa...

Kennis & vakmanschap 10
Afspraak nakomen 10
Betrouwbaarheid 10
Communicatie 10
Kwaliteit 10
Personeel 10
10 Yvonne Rabeling, Arnhem 5 februari 2019

• Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan