• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Welke subsidies zijn beschikbaar bij aanschaf van een warmtepomp?

Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau. Om specifieke informatie te vinden voor jouw woonplaats, kun je terecht op websites zoals www.duurzaambouwloket.nl. Soms kun je ook informatie vinden op de website van jouw gemeente.

Een van de bekendste subsidies is de ISDE-subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie). Na de aanschaf van een warmtepomp kun je deze landelijke subsidie aanvragen. De ISDE-subsidie bestaat al enkele jaren en is in 2022 met 30% verhoogd. De hoogte van de subsidie varieert afhankelijk van het vermogen van de warmtepomp die je hebt aangeschaft. Bij Feiken ligt de subsidie voor hun warmtepompen doorgaans tussen de €2.400 en €3.000.

Om de ISDE-subsidie aan te vragen, heb je een meldcode nodig. Deze meldcode is een specifieke code voor jouw warmtepomp en is te vinden op de offerte. Het is belangrijk om deze meldcode bij de hand te hebben bij het aanvragen van de subsidie.

Naast de ISDE-subsidie zijn er mogelijk nog andere subsidies beschikbaar, afhankelijk van jouw woonplaats. Het is raadzaam om de lokale mogelijkheden te onderzoeken via de genoemde websites of bij jouw gemeente. Op die manier kun je een volledig beeld krijgen van de beschikbare subsidies voor de aanschaf van een warmtepomp en de bijbehorende voorwaarden en procedures.


Welke cv-ketel is voor u geschikt?

Welke CV ketel is voor u geschikt?

Type woning

Waarvoor gebruikt u warm water in badkamer?

Gebruik badkamer

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water?

Gebruik warm water

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies