• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Zuinige CV Ketels

Het vervangen van een oude HR ketel van 15 jaar oud levert een gasbesparing op van circa 10% en een stroombesparing van 70% door de energiezuinige A-label pomp. Een nieuwe energiezuinige cv ketel levert daarom al snel een mooie besparing op in de maandelijkse energiekosten. Zeker met hogere gasprijzen.

Meest zuinige cv-ketels van 2023

De Intergas Xtreme en Atag I-Serie zijn dankzij een aantal innovaties de meest zuinige cv-ketels van dit moment.

Wat maakt de Intergas Xtreme zo zuinig?

In de Intergas Xtreme wordt gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze tweede warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Energielabel A.

Meer informatie

Intergas xtreme

Wat maakt de ATAG I-Serie zo zuinig?

De ATAG I-Serie maakt gebruikt van de innovatieve ATAG Economizer. Hiermee wordt het rendement van de ketel verder verhoogd. Restwarmte die normaal wordt afgevoerd wordt dankzij deze technologie hergebruikt voor het verwarmen van water en huis.

Energielabel A+ in combinatie met ATAG One.

Meer informatie

ATAG I-Serie

Wat bespaar je met deze ketels?

De extra wisselaar bespaart voor gezin met 2 kinderen op jaarbasis gemiddeld 40m3 gas. Tegen de huidige gemiddelde gasprijs en levensduur van 15 jaar van de cv-ketel bespaar je ca. 1200 euro over de levensduur van de ketel.

Bij deze 2 ketels wordt gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Wat is de meest zuinige cv-ketel voor jou?

Wat de zuinigste ketel is voor bij jou thuis kan van verschillende zaken afhangen. Zo hangt dit af van het huishouden, de isolatie en het watergebruik. Neem daarom contact met ons op voor een passend persoonlijk advies. Dan vinden we de zuinigste cv-ketels van 2022 voor jouw huis.

Andere populaire CV-Ketel categorieën:

Kleine CV

Combi CV

CV-Ketel kopen en installeren 

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies