• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Onderhoudscontract bij aanschaf van een nieuwe ketel

Een cv-ketel moet volgens de voorschriften van de fabrikant (voor behoud van de garantie) en de nieuwe CO gasketel wet minimaal 1 x per 2 jaar onderhouden worden.

Zodra u een onderhoudscontract bij de aanschaf van uw nieuwe ketel afsluit ontvangt u 250 Euro korting op de aankoop. Het onderhoudscontract biedt u naast het preventieve onderhoud (1 x per 2 jaar) ook een 24/7 servicedienst inclusief volledige dekking van voorrijkosten, arbeidslonen en defecte ketel onderdelen.  Ook de onderdelen die tijdens het onderhoud worden vervangen zoals pakkingen, zekeringen en de ontsteekpen zijn inbegrepen in dit all/in contract. Zo houden wij uw cv-ketel in perfecte conditie.

Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar de cv-ketel . Onze digitale planner herinnert u er automatisch aan dat er een afspraak voor onderhoud gemaakt moet worden. Indien gewenst kunt u via het klantenportaal zelf de afspraak inzien of aanpassen.

Na de eerste 2 jaar heeft u 348 Euro aan abonnementsgeld betaald. Als u daar de 250 Euro korting vanaf haalt zijn de kosten voor het onderhoud en de 24/7 servicedienst dus totaal 98 Euro. Het contract heeft een minimum looptijd van 24 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.


Welke cv-ketel is voor u geschikt?

Welke CV ketel is voor u geschikt?

Type woning

Waarvoor gebruikt u warm water in badkamer?

Gebruik badkamer

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water?

Gebruik warm water

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies