Onderhoudscontract bij aanschaf van een nieuwe ketel

Indien u een onderhoudscontract bij de aanschaf van uw nieuwe ketel afsluit dan ontvangt u 200 Euro korting op de aankoop van de ketel. Het onderhoudscontract biedt u de zekerheid van een 24/7 servicedienst zonder betaling van extra voorrijkosten of arbeidslonen bij storingen. Ook eventuele defecte ketel onderdelen zijn gedekt in dit abonnement.

Naast de 24/7 servicedienst vallen ook de kosten van het onderhoud van de ketel binnen dit abonnement. Voor uw eigen veiligheid moet een gasketel gecontroleerd, schoongemaakt en afgesteld worden. Daarnaast brandt een goed onderhouden cv-ketel een stuk zuiniger en verlengt de levensduur.

Elke 2 jaar wordt u automatisch opgeroepen voor het maken van een afspraak voor de controle van de ketel. Met het afsluiten van een abonnement heeft u dus geen omkijken meer naar de ketel. Het onderhoudscontract heeft een minimum looptijd van 24 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

Klantervaringen

Het plaatsen van de nieuwe cv ketel is vlot en correct uitgevoerd, de monteurs waren vriendelijk en netjes. Ik ben heel tevreden over Feiken verwa...

Kennis & vakmanschap 10
Afspraak nakomen 10
Betrouwbaarheid 10
Communicatie 10
Kwaliteit 10
Snelheid/levertijd 10
Personeel 10
10 Yvonne Rabeling, Arnhem 5 februari 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken