• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan

Hoe wijzig of bevestig ik mijn afspraak online?

Voor het maken van afspraken voor regulier onderhoud aan uw CV-ketel, maken wij gebruik van een online afsprakenportaal. U ontvangt van ons een e-mail of brief wanneer het tijd is voor het onderhoud, voor klanten met een abonnement bevat dit bericht gelijk een datum en tijdsblok waarin wij graag de werkzaamheden bij u komen uitvoeren.

Omdat wij begrijpen dat dit niet altijd gelegen komt, heeft u de mogelijkheid om uw afspraak zelf te verzetten via een link in de e-mail. Dit kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden.

Inloggen

Indien de link in uw mail niet werkt, kunt u altijd handmatig inloggen door hier te klikken.

Voer in het inlogscherm uw gegevens als volgt in:

• Uw relatiecode: Uw klantnummer
  • Uw gebruikersnaam: Uw klantnummer
  • Uw wachtwoord:  Uw postcode en huisnummer aan elkaar, zonder toevoegingen achter het huisnummer.
    • Indien u niet in kunt loggen met deze instructies, vul dan ons contactformulier in om een tijdelijk wachtwoord te ontvangen. Deze kunt u zelf wijzigen in het portal.

Uw afspraak beheren

In het tabblad Afspraken ziet u een overzicht van de ingeplande afspraak, met datum en tijdsblok.

afspraakportal

Bevestigen:

Om de afspraak te bevestigen, klikt u in het tabblad Afspraken op Bevestigen.

bevestigen afspraak
  • Klik op Afspraak opslaan. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Verzetten:

Om de afspraak te verzetten, klikt u in het tabblad Afspraken op Verzetten

• Klik op de kalender knop. De dagen met beschikbaarheid worden als dikgedrukt weergegeven.
    • De beschikbaarheid is gebaseerd op vaste dagen waarop wij in uw regio aanwezig zijn. Helaas valt hier niet van af te wijken.
  • Klik op een dag waarop u aanwezig kunt zijn.

• Selecteer het gewenste tijdsblok voor uw afspraak.
  • Klik op Afspraak opslaan. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak.

Mobiele browser

Onze website voor het plannen van een afspraak is helaas nog niet optimaal geschikt voor mobiel.  Voor het plannen van een afspraak met je mobiele telefoon zul je het scherm naar links moeten swipen om de afspraak knop te vinden.

Als je naar links geswipt hebt zie je de afspraak knop staan, “kies hier een datum”