fbpx

Hoe wijzig of bevestig ik mijn afspraak online?

Voor het maken van afspraken voor regulier onderhoud aan uw CV-ketel, maken wij gebruik van een online afsprakenportaal. U ontvangt van ons een e-mail of brief wanneer het tijd is voor het onderhoud, voor klanten met een abonnement bevat dit bericht gelijk een datum en tijdsblok waarin wij graag de werkzaamheden bij u komen uitvoeren.

Omdat wij begrijpen dat dit niet altijd gelegen komt, heeft u de mogelijkheid om uw afspraak zelf te verzetten via een link in de e-mail. Dit kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden.

Inloggen

Indien de link in uw mail niet werkt, kunt u altijd handmatig inloggen door hier te klikken.

Voer in het inlogscherm uw gegevens als volgt in:

• Uw relatiecode: Uw klantnummer
  • Uw gebruikersnaam: Uw klantnummer
  • Uw wachtwoord:  Uw postcode en huisnummer aan elkaar, zonder toevoegingen achter het huisnummer.
    • Indien u niet in kunt loggen met deze instructies, vul dan ons contactformulier in om een tijdelijk wachtwoord te ontvangen. Deze kunt u zelf wijzigen in het portal.

Uw afspraak beheren

In het tabblad Afspraken ziet u een overzicht van de ingeplande afspraak, met datum en tijdsblok.

afspraakportal

Bevestigen:

Om de afspraak te bevestigen, klikt u in het tabblad Afspraken op Bevestigen.

bevestigen afspraak

• Klik op Afspraak opslaan. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Verzetten:

Om de afspraak te verzetten, klikt u in het tabblad Afspraken op Verzetten

• Klik op de kalender knop. De dagen met beschikbaarheid worden als dikgedrukt weergegeven.
    • De beschikbaarheid is gebaseerd op vaste dagen waarop wij in uw regio aanwezig zijn. Helaas valt hier niet van af te wijken.
  • Klik op een dag waarop u aanwezig kunt zijn.

• Selecteer het gewenste tijdsblok voor uw afspraak.
  • Klik op Afspraak opslaan. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke CV ketel heb ik nodig?

Onze CV-ketelkieswijzer geeft binnen 3 stappen het beste advies!

start CV-ketelkieswijzer

Wat voor soort woning heeft u? (1/3)

Vorige

Warmwater wensen in de badkamer? (2/3)

Vorige

Wilt u op verschillende plaatsen gelijktijdig warm water? (3/3)

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019

• Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan