fbpx

Uitschakelen onderhoudsmelding Nefit Trendline type I & II

Help, mijn Trendline combiketel geeft fout code H13 in het display weer en / of vraagt om onderhoud in de Nefit Easy app.

U kunt via onderstaande stappen heel makkelijk de onderhoudsmelding uitzetten.

1. Druk op de menutoets.
2. Selecteer met de pijltjestoetsen het gewenste submenu “Service-instellingen”.
3. Druk op de OK toets om in het menu “Service-instellingen” menu te komen.
4. Selecteer met de pijltjestoetsen “onderhoudsperiode”.
5. Het display geeft nu een aantal maanden aan. ( standaard 24 maanden )
6. Druk op de OK toets, aantal maanden gaat staan knipperen.
7. Met de pijltjestoetsen wijzigt u het aantal maanden naar 0.
8. Door op de OK toets te drukken bevestigd u de instelling, het V symbool verschijnt kort.
9. Druk nu op de escapetoets om terug te keren naar het bedrijfsdisplay.

Uw Nefit Trendline Ketel zal nu geen onderhoudsmeldingen meer weergeven.

Klantervaringen

Top ketel en alles volgens afspraak verlopen

Kennis & vakmanschap 9
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 9
Personeel 9
8.4 Jos, Odijk 21 mei 2019

• Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan