Uitschakelen onderhoudsmelding Nefit Trendline type I & II

Help, mijn Trendline combiketel geeft fout code H13 in het display weer en / of vraagt om onderhoud in de Nefit Easy app.

U kunt via onderstaande stappen heel makkelijk de onderhoudsmelding uitzetten.

1. Druk op de menutoets.
2. Selecteer met de pijltjestoetsen het gewenste submenu “Service-instellingen”.
3. Druk op de OK toets om in het menu “Service-instellingen” menu te komen.
4. Selecteer met de pijltjestoetsen “onderhoudsperiode”.
5. Het display geeft nu een aantal maanden aan. ( standaard 24 maanden )
6. Druk op de OK toets, aantal maanden gaat staan knipperen.
7. Met de pijltjestoetsen wijzigt u het aantal maanden naar 0.
8. Door op de OK toets te drukken bevestigd u de instelling, het V symbool verschijnt kort.
9. Druk nu op de escapetoets om terug te keren naar het bedrijfsdisplay.

Uw Nefit Trendline Ketel zal nu geen onderhoudsmeldingen meer weergeven.

Klantervaringen

Het plaatsen van de nieuwe cv ketel is vlot en correct uitgevoerd, de monteurs waren vriendelijk en netjes. Ik ben heel tevreden over Feiken verwa...

Kennis & vakmanschap 10
Afspraak nakomen 10
Betrouwbaarheid 10
Communicatie 10
Kwaliteit 10
Personeel 10
10 Yvonne Rabeling, Arnhem 5 februari 2019

• Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekert van een warm huis met ons onderhoudsplan