fbpx

Warmtepomp: CV-ketel alternatief

U heeft vast al eens gehoord van een warmtepomp als alternatief voor de traditionele CV-ketel. Logisch, want een warmtepomp is energiezuinig en milieubewust. Bovendien wordt de energie die de pomp gebruikt om uw huis en water te verwarmen gewonnen uit aarde, lucht of water. Er is dus geen aardgas meer nodig voor uw verwarming, tenzij u kiest voor een hybride warmtepomp. Feiken Verwarming heeft alle kennis, ervaring en expertise in huis om u alles te vertellen over de verschillende warmtepompen en de beste pomp voor uw situatie.

Meer weten
Warmtepomp

Voordelige en zuinige warmtepompen

Sommige warmtepompen hebben een rendement van meer dan 500%. Dat is zeer goed nieuws voor iedereen die minder wil betalen voor energie, milieubewuster wil worden of een beter energielabel wil. Met een warmtewisselaar haalt de warmtepomp warmte uit de omgeving, om deze met elektriciteit verder te verwarmen en zo te gebruiken in huis. Wist u ook dat de overheid subsidie verleent voor warmtepompen? Wij vertellen u er graag meer over!

Advies over uw warmtepomp

Wilt u ook lagere energiekosten, een hoog rendement en meer duurzaamheid? Dan vertellen wij u graag of uw huis geschikt is voor een warmtepomp en zo ja, welk type het beste past bij uw situatie. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Warmtepomp

Persoonsgegevens


Dhr. Mevr.

Warmteopwekking


Algemene gegevens


* Dit zijn verplichte velden

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken