fbpx

CV-ketel kopen? Inclusief montage bij Feiken Verwarming

Filter

Feiken adviseert
Onze merken
Warm water tap klasse
Capaciteit CV
Reset filter

Wilt u een nieuwe CV-ketel kopen, dan zit u goed bij Feiken. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van ons familiebedrijf, dus u kunt vertrouwen op meer dan 100 jaar kennis en ervaring.

Er valt genoeg te kiezen

Weet u al welke CV-ketel u wilt? Er valt namelijk meer dan genoeg te kiezen bij ons. Wij bieden u een selectie CV-ketels van de meest gerenommeerde CV ketel merken zoals Atag, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Stuk voor stuk staan ze garant voor topkwaliteit. Maar er zijn natuurlijk wel verschillen. Als u zeker wilt weten dat u de juiste keuze maakt, adviseren wij u graag welke ketel het beste past in uw situatie. We bieden u ook online hulp bij het kiezen van een CV-ketel met onze ketelkieswijzer.

All-in op het gebied van CV-ketels

U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en montage. Standaard vernieuwen wij alle aansluitingen, kranen, koppelingen en het expansievat. De prijzen zijn ook inclusief het demonteren en afvoeren van uw oude combiketel. Op al onze werkzaamheden geven wij bovendien 2 jaar all-in garantie. En met ons onderhoudsplan voor CV-ketels heeft u nooit meer zorgen over uw ketel. Lees over onze 6 beloften.

Direct een CV-ketel kopen

Zodra u de ideale ketel heeft gevonden, kunt u direct een offerte aanvragen bij ons. Na akkoord van uw kant kunnen wij uw nieuwe CV-ketel binnen 24 uur monteren, ook op zaterdag.

Hoe kunnen we u helpen?

Klantervaringen

Nette installatie, kundige monteur.

Kennis & vakmanschap 8
Afspraak nakomen 8
Betrouwbaarheid 8
Communicatie 8
Kwaliteit 8
Snelheid/levertijd 8
Personeel 8
8 P. Matthee, Leusden 17 oktober 2019
Bekijk alle ervaringen

Over Feiken

De verwarmingsspecialist van Nederland

  • Sinds 1950 dé verwarmings-specialist van Nederland
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Sterkin gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • Verzekerd van een warm huis met ons onderhoudsplan
Meer over Feiken