• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

CV-ketel huren: een goed alternatief voor kopen

Wilt u of kunt u het totaalbedrag voor een nieuwe ketel nu nog niet ineens betalen? Dan is een CV-ketel leasen een goede optie. Wij bieden u een goede lease deal. Bij Feiken Verwarming kunt u al een ketel leasen vanaf €37,- per maand inclusief installatiekosten en onderhoudsabonnement voor de looptijd van de overeenkomst. Afhankelijk van uw maandelijkse uitgaven bent u binnen 3 of 5 jaar eigenaar van de CV-ketel. De rente is fiscaal aftrekbaar en u kunt het leasecontract beëindigen zonder boeteclausule.

Vraag offerte CV-ketel leasen aan
CV-ketel huren

CV-ketel leasen: Wat is de ideale ketel?

Vertrouw op de vierde generatie van het familiebedrijf en de meer dan 100 jaar kennis en ervaring die wij hebben. Bij het leasen/huren van een CV-ketel is het belangrijk dat u de juiste variant kiest. Bij Feiken kunt u kiezen uit de meest gerenommeerde ketelfabrikanten zoals Atag, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Weet u nog niet welke CV-ketel u wilt huren? Wij adviseren u graag over de specifieke eigenschappen van elk merk en type ketel.

Vraag een offerte aan voor een CV-ketel huren

Neem contact op voor een gratis offerte voor CV-ketel lease. Na akkoord op de offerte kunnen wij uw nieuwe CV-ketel binnen 24 uur monteren, ook op zaterdag.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies