• Gecertificeerde installateurs
  • Van offerte tot montage binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar
  • Een warm huis met ons onderhoudsplan
Gecertificeerde installateurs
Van offerte tot montage binnen 24 uur
24/7 bereikbaar
Een warm huis met ons onderhoudsplan

Onderhoudscontract CV ketel aanvragen

Met een onderhoudscontract onderhouden we je cv-ketel én profiteer je van onze 24/7 servicedienst.

Vraag het onderhoudscontract voor je CV-ketel nu hieronder aan!

Onderhoud

Wanneer de cv-ketel een vermogen van meer dan 40 kW heeft óf ouder is dan 8 jaar, raden wij je aan de cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden.

Extra's

Onderhoud Mechanische ventilatie

Uw mechanische ventilatie unit wordt bij onderhoud opengemaakt en van binnen gereinigd. Hierdoor blijft deze een efficiënte luchtdoorstroming behouden.

Onderhoud WTW

Bij onderhoud van uw WTW-unit worden de filters vervangen (filters niet inbegrepen in de prijs) zodat de lucht hier weer efficiënt doorheen kan stromen.

Vragen/opmerkingen

Storingen aan een verwarmingsinstallatie komen nooit gelegen. Bij Feiken vinden we dan ook dat dergelijke ongemakken gelijk verholpen moeten worden. Daarom bieden wij een CV onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel. Onze service- en onderhoudsdienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Zodra u belt, doen onze vakkundige servicemonteurs er alles aan om vlot een oplossing te bieden. Liever geen contract? Kies voor eenmalig onderhoud aan uw CV ketel.

Onderhoudscontract CV ketel met 24/7 servicedienst

Met een onderhoudscontract voor uw CV maakt u gebruik van een 24/7 servicedienst en zijn voorrijkosten altijd gedekt. Zo weet u dus zeker dat u goed geholpen wordt wanneer het nodig is. Alles wordt voor u geregeld, precies zoals u het graag ziet. U kunt het beschouwen als een verzekering voor uw CV-ketel: uw garantie tegen storingen aan uw cv en voor warmte en warm water in huis.

WhatsApp

Gratis persoonlijk advies

Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op.

Contactgegevens

WhatsAppen 31880332887
Bellen 088 033 28 88
Mailen info@feikencv.nl

*Op werkdagen

Persoonlijk advies